Gospodje.net - Telefonski Sex Uživo sa Amaterkama iz Srbije
 
 
Galerija Slika Napaljene Lepe Gospođe
 
 
Ime: Napaljena Gospođa
Vaše Godište:
1962
Grad:
Požarevac
Omiljena poza:
Sve sa leđa mi prija
Zašto si ovde:
Što da ne
Upoznavanje sa sagovornicima:
Moguće
Da li si udata:
Nisam, udovica sam
Broj Recepcije Mog Hotela:
0900/25-26-27
Tražite Apartman:
K023

Nešto o meni:
Svašta sam do sada doživela i preživela. Pre 10 godina sam ostala bez muža tako da je sledećih par godina moj seksualni život bio jadan, šta više nikakav. Na insistiranje ćerke počela sam da prihvatam ponude gospode koja mi se nabacivala. Počela sam sve više da se jebem. To mi je tako bilo potrebno da zaboravim na sve probleme i muke. Ništa nema lepše od ludog i žestokog jebanja sa osobom koja je isto tako željna svršavanja i trpanja. Ukoliko želiš da se isprazniš, pojebeš nešto vrelo i žestoko ili samo popričaš - na pravom si mestu!

 
 
Galerija Slika Napaljene Lepe Gospođe

Pozovi me na broj 0900/25-26-27 i traži apartman K023

 
 
 

 

Gospođa, Vrela, Napaljena, Lepa, Matora, Matorka, Sisa, Grudi, Velike, Vrela, Pička, Brushalter, Crn, Donji Veš, Coca-Cola, Liže, Gospođe, Vrele, Napaljene, Lepe, Matore, Matorke, Sisate, Vrele, Pičke, Požarevac, Požarevljanke, Srbija, Srbijanke, Privatne, Galerije, Slike

Upozorenje: SAMO ZA ODRASLE!!!

Sajt Gospodje.net je namenjen samo punoletnim osobama. Ukoliko imate manje od 18 godina molimo Vas da odmah napustite sajt. Svako neovlasceno koriscenje materijala, distribucija ili kopiranje delova sadrzaja bice sankcionisano i prijavljeno nadleznima, a pocinioci krivicno gonjeni. Svi modeli su stariji od 18 godina.


Copyright © 2008 - 2009 Gospodje.net. Sva prava zadržana.